Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов изрази задоволството си след триумфа му за Купата на България с родния му клуб. Гонзо акцентира, че има интерес към играчи на „смърфовете”, но те ще внимават с бъдещи сделки.

„Чувството за мен е много специално, че спечелих Купа с отбора, който съм израснал. Благодаря на треньора, ръководството, президента. Всички даваме всичко от нас да се случи това. Винаги е по-трудно, когато си извън терена, тъй като трябва да имаш успехи с други хора. Играчите показаха, че са мъже и дадоха всичко за себе си. Издържаха днес и честито на целия отбор”.

„Най-важното е, че Акрапович направи колектив. Всеки един се бори и се бие за отбора. С тази работа стигаме до тези успехи. Не искам да влизам в подробности, но той е един от добрите треньори, които са работили в България. Смятам, че бяхме добре подготвени за мача. С Лудогорец оставихме играчи да почиват. В 19,15 сигурно беше 35 градуса. На тези, които гледахме отстрани ни беше тежко, пък камо ли вътре… Аз знам какво Бруно щеше да направи при дузпите. Илко е дузпаджия и е показал през годините. През миналата година пак го направи и беше правилен ход. Не само Пиргов, но и Луков се представи добре. Ние ще опитаме да вземем всички мачове докрая. Не е успокоително, че сме взели вече Купата. Да не слагаме тигана преди да сме хванали рибата. Нека свърши първенството. Трябва да сме добър отбор и е важен жребият в Лига Европа. Тази година в този турнир беше опит за нас и се надявам да се представим по-добре. Има запитвания за наши играчи, но оферти не искам да говоря. Има сериозен интерес и ще притесняваме, тъй като трябва да имаме балансиран отбор. Това са теми на други разговори”.

„Имаме набелязани играчи, но нека свърши първенството, което е през юли, а дотогава ще видим какво ще правим. Всички отбори сме поставени под голяма дилема сега. В крайна сметка ще се справяме”, каза Иванов.