Черно море официално депозира жалба срещу главния съдия Никола Попов и ВАР рефера Иво Андреев на мача с Локомотив Пловдив от 28-ия кръг на efbet Лига.

Ето какво пише в официалния сайт на Черно море:

"Черно море официално депозира жалба срещу главния съдия Никола Попов и ВАР рефера Иво Андреев на мача с Локо Пд от 28-ия кръг на efbet Лига. Към нея е приложено и видео на момента в 90-ата минута на мача, когато при центриране, топката се отклони от ръката на Милош Петрович и промени траекторията си.

Публикуваме част от текста в жалбата към съдийската комисия.

"Хитрото" поведение на реферите ни накараха няколко дни да мислим да ли да Ви, сезираме с жалба или за пореден път да подминем избирателното прилагане на правилата на играта футбол.

Конкретно: В 90-ата минута на срещата, при центриране, топката се отклони от ръката на Милош Петрович и промени траекторията си. Считаме за редно, главният рефер Попов да бе разгледал тази ситуация детайлно и така да вземе информирано решение има ли няма дузпа. Тук е мястото да посочим „умната“ пасивност на Андреев, който пред екрана има чудесна видимост на ситуацията.

Безспорно е, че това съдийско решение повлия на крайния изход на срещата….".