Момчил Цветанов от Локомотив Плодвив бе повече от доволен след спечелената от него шеста Купа на България. Това се случи, след като пловдивчани надделяха след дузпи срещу ЦСКА през сезон 2019/20.

„Много трудна победа. Отдавам нужния респект към ЦСКА и феновете им. Нашите също бяха фантастични в тези трудни времена. Ние бяхме по-добрият отбор на терена. Показахме, че сме по-добрият отбор и това бе игра на нерви. Поздравления за Илко Пиргов – той го заслужава. Без съотборниците ми това няма да бъде реалност за мен. Тази Купа е за моят син. Аз исках да бия пета дузпа, казах на треньора”, призна Чико.

„Много трудно ми беше днес. Казах, че това е най-емоционалният финал за мен. Щастлив съм, че донесохме втора Купа на тези прекрасни фенове и собственика ни. Много тежко беше за мен, но аз съм професионалист. Пожелавам успех на ЦСКА. Много сладко е да спечелиш шест пъти Купата, но може би съм орисан да печеля тези финали. Чест и привилегия е това за мен”, допълни той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.