Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев най-вероятно ще направи две промени в титулярния си състав за гостуването на шампионите от Лудогорец. Наставникът няма да се довери на точно копие на единайсеторката, победила преди седмица ЦСКА на "Армията" с 3:1.

Едната от тях е принудителна. Аут за гостуването на Лудогорец е контузеният национал Петър Витанов. Той ще липсва поне 1 месец заради травма в коляното, която получи именно на "Армията". Там той беше заменен в 21-вата мин. от Емил Янчев. Именно последният е една от опциите за титуляр в центъра на терена в Разград. Другата е Венсан Марсел, който не игра срещу ЦСКА заради контузия. Очаква се французинът да се възстанови за битката с Лудогорец.

Другата промяна на Тунчев се очаква да е в защитата. Срещу "червените" в центъра й игра младокът Мартин Паскалев, който се представи на добро ниво на "Армията". В Разград обаче след наказание ще се завърне Милош Петрович, който се очаква да бъде третият в защитата, а до него да играят още Гомис и Биков.