Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, сподели мнението си относно Димитър Илиев, който за втора поредна година спечели приза Футболист №1 на България. 

"Това може само да ме радва, защото показва, че при нас нещата вървят в посоката, в която тръгнахме преди 5 години. Това, че Митко Илиев е Футболист №1, говори много за Локомотив. Ние за втора година спечелихме и Купата, взехме и Суперкупата. Това говори за едно постоянство, за колектив." 

Антон Узунов
8 снимки

"Аз не съм ги виждал последния месец и половина, но гледам, че продължава колективното уважение един към друг, те са като едно семейство. Това е най-важното за един клуб, за да има прогрес. При нас няма злоба, тя е само спортна. Вътре в клуба няма кой кой е и кой на кого е. Имам двама, които се ползват с моето меко сърце, но те са най-нетолерирани и си знаят, че ако настъпят котката по опашката, ще имат проблеми с мен. Един младеж се опита да надскочи себе си и да се държи непристойно, вече не е в колектива. Всеки, който се опита да не спазва правилата на играта, няма място при нас. Затова е и този успех. Йерархията си е йерархия, треньорът е най-важното нещо, той е бащата, той е майката", допълни Крушарски.