Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов-Гонзо разкри, че още едно голямо име в клуба си тръгва. Това е героят от финала за Купата на България през май Ален Ожболт, за когото има оферта и ще бъде продаден. Той обаче не разкри къде ще се случи това. 

"Не искам да говоря за селекцията, защото не сме подписали с никого официално. Съжалявам за хората, които си тръгнаха - Езе и Илиев, имаме оферта за Ожболт и сигурно ще бъде продаден, така че трябва да намерим минимум трима качествени играчи, за да запазим нивото и през 2020 г." 

"Зимата по-трудно се правят трансфери, ще се опитаме да намерим, но целта ни сега е да намерим трима класни,з а да компенсираме напускащите. Лятото ще търсим по-мащабни неща, за да имаме балансиран отбор и да преследваме целите си", заяви Иванов и разкри за какво може да се бори отборът до края на сезона.

"Борим се с Левски и ЦСКА, които и като финанси и като футболисти са по-добре. Ще се опитаме да се борим и с Лудогорец, но нека не се надхвърляме. Лудогорец е класа над другите отбори, но с Левски и ЦСКА вече сме на едно ниво", заяви Гонзо.