Полузащитникът на Локомотив Пловдив Георги Илиев даде просторно изявление пред DIEMA SPORT за предаването "Преди кръга". Опитният футболист коментира първите си мигове, как е започнал да играе, кой го е подтикнал.

"На един турнир ме харесаха, а бях трети клас. Така се почна. Хубаво е да се върнеш назад, но много от нещата са избледнели. Има моменти, които искам да се сетя как са били. Като дете не го мислиш по подобен начин, прекарваш по цял ден след топката, а уроците оставаха на заден план", коментира Илиев.

"През уикендите се задържах по 1-2 часа вкъщи. През цялото друго време навън след топката. Не очаквах това да ми бъде професията. Дебютът ми беше срещу Ботев Пловдив и загубихме злощастно с 0:1 от дузпа, но бях доволен от играта, която показах тогава. Не очаквах нито да започна, нито да бъда толкова спокоен по време на мач. Първият ми гол дойде срещу Литекс и първият домакински мач. Бяха шампион от миналата година и бихме 3:2 - страхотен мач. Бях горд, че за втори път се залага на мен и оправдах доверието, и то с гол, но определено има неща, които остават в теб и ги помниш, сякаш са били вчера", коментира още Георги Илиев.

Цялото интервю може да видите в прикаченото видео.