Отборът на Пирин Разлог победи Локомотив Пловдив с 3:2 в мач изпълнен с грешки и куриозни голове и едночасово закъснение. Заради дъжда, който се изсипа над Разлог двата отбора решиха да играят вместо от 18 от 19 часа в Добринище, за да бъде запазен новият стадион в Разлог.

Елитният тим поведе в резултата в 18-ата минута след центриране на Дани Кики от фаул, Камбуров с глава отклони топката в мрежата. Последваха още две добри положения пред Мартин Камбуров, които вратарят Дебърлиев отрази.

В 42-ата минута обаче роденият в Гоце Делчев Виктор Шишков остана сам срещу вратаря Ел Харуби и с левия крак вкара за 1:1. Минута по-рано Шишков отново бе изкочил на удобна позиция, но пропусна сам срещу вратаря.

В началото на второто полувреме футболистите на Пирин Разлог поведоха с комичен гол. Защитник на Локо върна топката към вратаря си, който бе тръгнал да излиза и Виктор Шишков настигна топката и от метър вкара в празната врата.

"Черно-белите" стигнаха до изравнително попадение в 57-ата минута, когато след центриране от ляво Хаджиниколов си вкара неспасям и рядко красив автогол. В 68-ата минута Оливие Боне от Локомотив получи втори жълт картон, след като на няколко пъти игра прекалено грубо и в крайна сметка главния съдия Драган Стойков го изгони.

В 73-ата минута влезлият като резерва Цветан Варсанов донесе победата на Пирин Разлог след като остана сам срещу вратаря с точен удар с левия крак вкара за 3:2. През второто полувреме пореден дебют за Локомотив направиха Александър Тунчев и Зоран Балдовалиев, а в игра влезе и дошлият преди дни от Славия Пламен Крумов.