Билетите за феновете на Локомотив Пловдив за финала за Купата на България срещу ЦСКА вече се продават в града, съобщава Plovdiv24. Някои от привържениците на "черно-белите" вече се похвалиха с ценните хартийки и в социалните мрежи.

Билетите за пловдивчани могат да бъдат закупени на касата на Eventim пред сградата на Общината и в Информационен център "Старинен Пловдив". Определена бройка пропуски бяха пуснати в продажба днес на касите на спортен комплекс "Локомотив".

Заради ограничения брой зрители на този етап системата на Eventim за онлайн продажба няма да бъде отваряна, изрично уточниха от Професионалната футболна лига, която администрира турнира за Купата на България.

Феновете на пловдивчани ще бъдат в секторите "Б" и В" на националния стадион "Васил Левски". Пропуските за сектор "Б" са 12 лева, а тези за сектор "В" струват 20 лева.

Зрителите по трибуните ще бъдат разположени според разпоредбите, като билетите са отпечатани през ред и през едно място. На стадиона ще бъдат отворени максимален брой блокове, съобразено и с органите на реда, а на всички входове зрителите ще получат предпазна маска като сувенир от финалния двубой, допълниха още от БПФЛ.