Малко повече от 16 000 души вече закупиха своите билети за финалния мач на турнира за Купата на България, информират организаторите от Професионалната футболна лига.

В понеделник и вторник от 11 до 19 часа ще работи и касата пред стадион "Васил Левски" /ул. "Гурко"/, както и цялата система на Eventim в страната.

Двубоят Ботев Пд - Локомотив Пд е обявен за "рисков", което означава, че в деня на мача /15 май 2019 г./  няма да се продават билети на касите на Националния стадион. Надяваме се, че всички желаещи да посетят финала ще се възползват навреме от създадена организация за разпространение на билети.

Българската професионална футболна лига изказва своята благодарност за голямата съпричастност към организацията на двубоя на ръководствата на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив, Община Пловдив и Областната управа на града, СДВР и ОДМВР - Пловдив.

От централата призовават привържениците на отборите към толерантно поведение в деня на мача и по време на самия финал.

Финалът ще се играе на Националния стадион „Васил Левски” в София. Срещата започва в 19.00 часа и ще можете да го гледате по NOVA SPORT, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и GONG.BG.