4-5 играчи, които са болни, държат в шах старши треньора на Локо (Пловдив) - Бруно Акрапович за днешния четвъртфинал за купата с ЦСКА 1948, пише "Тема спорт". Надеждата на босненският специалист е, че те ще попаднат в групата, но е възможна и промяна в часовете преди срещата.

Със сигурност за двубоя отпадат контузените Милош Петрович, Петър Витанов и вратарят Мартин Луков. Под рамката отново ще е Илко Пиргов, който пази при загубата с 0:2 от Берое в Стара Загора.

Очаква се Акрапович да направи някои промени по състава, като почти сигурно Момчил Цветанов ще седне на пейката, след като не бе на ниво в двубоя под Аязмото. Възможно е резерва да е и Лукас Масоеро.

В същото време стана ясно, че "смърфовете" са се отказали от привличането на австралийския нападател Ели Бабал. Той изкара десетдневен пробен период, но не впечатли Акрапович. За последно Бабал е играл за тайландския Чайнхат, като през годините е бил викан в националния отбор на Австралия. Нападателят обаче не е убедил, че заслужава договор с Локомотив (Пловдив).