Треньорите на Лудогорец и Локомотив (Пловдив) Павел Върба и Бруно Акрапович ще дадат онлайн пресконференции преди мача между двата отбора за Суперкупата в неделя (2 август) от 20,30 ч. на "Хювефарма Арена: Двата брифинга ще се проведат в събота (1 август).

Пресконференцията на наставника на шампионите започва в 16,00 ч., а тази на Акрапович в 18,00 ч. За участие в пресконференциите трябва да се използва платформата Google Meet. 15 минути преди началото на съответния брифинг участващите трябва да се присъединят към "стаята" на ПФК Лудогорец, която може да бъде открита на следния адрес: https://meet.google.com/isx-tcrg-nhc

Всички, които ще вземат участие в пресконференциите, след присъединяването си да изключат микрофона на устройството си, докато не им бъде дадена думата. Междувременно други въпроси, които не са към треньорите на клубовете могат да бъдат задавани чрез чат модула на платформата през цялото време.

Google Meet може да бъде достъпен чрез компютър, смартфон или таблет, като за последните две е нужно да бъде инсталирано приложението "Google Meet" съответно от Google Play (за Android) или App Store (за iPhone/iPad). Пресконференциите ще бъдат излъчени на живо в социалните канали на ПФК Лудогорец, след което ще бъдат качени на запис в YouTube канала на клуба.

За въпроси относно техническата част за провеждане на пресконференциите може да се обърнете към IT отдела на клуба на електронен адрес web@ludogorets.com


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.