Носителят на Купата и Суперкупата на България - Локомотив Пловдив, приема Ботев Враца в мач от втория кръг на efbet Лига.


Срещата е в събота (15.08) от 17:45ч. на стадион “Локомотив” и ще можете да я гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите случващото се с Gong.bg.


Билетите за срещата ще бъдат пуснати в продажба от петък (14.08), като за “Бесика” са по 5 лева, за“Спортклуб” са по 8 лева, а за централната трибуна по 12 лева.

Ето какво написаха от клуба: 

14.08 – от 11:00 до 19:00 ще работи Каса 1

15.08 – от 10:00 ще работят Каса 1 и 2

– от 14:45 ще работят и Каса 3, 4 и 5, като на последната ще има билети само за централния сектор.

Пропуски могат да бъдат закупени и на бензиностанции OMV, книжарници Orange и магазини Office 1 Superstore.

"Молим всички зрители да се съобразяват с актуалните противоепидемични мерки! Носете личните си карти, те ще бъдат поискани при влизане на стадиона. Деца до 16 години трябва да са с придружител и попълнена декларация, каквато ще има на касите и входовете на стадиона.

Припомняме ви, че провеждането на спортни състезания на открито се разрешава при заетост на местата до 50% от капацитета на съответното спортно съоръжение, до 1000 души на сектор.
Междувременно продължава продажбата на абонаментни карти за сезона. Всеки, който си закупи такава, ще има предимството на осигурен пропуск и достъп за мачовете на Локомотив вкъщи, които в момента се играят при лимитиран брой зрители".