Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски беше щастлив след успеха с 3:0 над Царско село. Бизнесменът говори за амбициите пред клуба и бъдещето на българския футбол.

"Момчета, ще ни забавите. Трябва да идем да купим бира, за да напълним рейса, че момчетата са изморени и жадни. Аз първо питам Акрапович, след това питам тях. Тук си има ред. Мисля, че си заслужиха. Крушарски дава толкова пари, колкото има. Ето, сега имах два лева и им ги дадох за премия. Само за пари се говори в тази държава. Никой не говори за работа. Ние вършим работа, ама пари нямаме. Ако станат първи и играят така, съм оставил едни пари. Скрил съм ги в дюшека. Ще го разпоря и ще ги вземат. Ако не ги вземат, ще ми останат за старини. Винаги съм ненаситен и искам да сме първи. Играем мъжки. Искам да играят така, както играха днес, а не както в мача с Арда. Щом има игра и радват феновете, значи е добре".

"В тези мачове, които гледаме, не виждаме сърцата на футболистите. Ако футболните хора, които ръководим клубовете, не се загледаме какво има при нас, няма да стане нищо. Крайно време е футболните босове да се съберем, да си поставим нещата на масата, да си оправим къщите, да се подготвим за Конгреса и да направим нещо хубаво, което ще покаже, че действително имаме интерес. За първи път със Стойне заговорихме за футбол преди месец".