Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, говори ексклузивно пред Gong.bg след като неговият отбор отстрани Левски и се класира на финал за Купата на България. Босът на "черно-белите" изнанадващо заяви, че не е доволен от играта на отбора, тъй като Локомотив Пловдив не е успял да вкара гол. Бизнесменът предупреди предстоящия противник във финала, като заяви, че "дупе да му е яко", който срещне "смърфовете".

LAP.bg
64 снимки

"Какво да ви кажа. Снощи след мача не съм говорил, тъй като малко искам да намаля изявите си пред медиите. Вие какво очаквахте да се случи на реванша с Левски? Битката беше предрешена на фона на първия двубой, който Локомотив изигра много силно. Не съм доволен от мача снощи.

LAP.bg
10 снимки

Как да съм доволен след като не успяхме да вкараме гол? Аз винаги искам повече. Ако имаше голове, мачът щеше да е по-атрактивен за феновете. Нали това е целта. Искам да играем по-добре, за да мога да стоя спокойно на трибуните и да се наслаждавам. Нямам претенции кой отбор ще ни се падне на финала. Само ще кажа, че дупе да му е яко", заяви Крушарски пред Gong.bg.