Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, коментира класирането на "смърфовете" на втори пореден финал за Купата на България.
"Не трябва много да се хвалим, защото на нашите момчета бързо им никнат крила и започват да летят", обясни Крушарски пред "Труд". 

"И все пак това е добро постижение - втори пореден финал. Мога спокойно да кажа, че за тези 5 години успях да постигна нещо. Взел съм мерки играчите да не летят. Треньорът също не им пуска аванта. След мача им разреши купон за един час, но сутринта ги събра на тренировка в 7 часа."

"Горчивината, ако не спечелим, ще е голяма, но аз мисля, че втори тото шанс ще е щастлив за нас. Сега заслужаваме повече трофея. Миналата година някои казваха, че сме имали късмет, но сега ще е извоювано. Радостното е, че всички са здрави. Виждате как окапват в Германия, но явно нашите са по-подготвени", коментира босът.

"Титлата е твърде далече от нас. Преди 3-4 години при мен дойде един сърбин с програма, ако искаме да гоним първото място. Титла се печели с пари, а ние не разполагаме с такъв бюджет. Другите трябва да намалят сериозно финансовите си възможности, за да се мерим с тях. Лудогорец може да си позволи Роналдо и Меси", каза Крушарски.