Спечелилият наградата на GONG.BG  за „Играч на мача” – Бирсент Карагарен, остана доволен след успеха на Локомотив Пловдив над Арда с 4:2. Карагарен призна, че отборът се чувства добре в сгъстения цикъл от мачове и отдава това на здравата лятна подготовка, която отборът е направил при Бруно Акрапович.

Голова истерия прати Локо Пд при лидерите в efbet Лига

„Мисля, че бяхме по-подготвеният отбор. Беше тежко време и доста топло, но ние бяхме мобилизирани да вземем победата днес. Добре се чувствам, както и целият отбор физически. Явно подготовката ни е била добра и се надявам да продължим така и да бием”, коментира Карагарен пред Иван Бадев.

„Важно е да държим топката и да не бързаме. Нещата тогава ще се наредят. Вкарахме четири гола и успокоихме мача днес. Отиваме да се надиграваме със Страсбург, те са доста класен отбор, но мисля, че имаме шансовете си. Играхме с 10 човека като равен тук и имаме възможност да направим нещо голямо”, продължи той.

„Винаги има какво да загубиш в даден мач, но мисля, че сме подготвени добре и ще дадем всичко от себе си да бием във Франция. Промяната при мен е, че се подготвих по-добре – това е”, завърши Бирсент Карагарен.