Треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев очаква тежка битка с Пирин в последния кръг на сезона. Този мач ще е изключително важен за амбициите на "железничарите", като победата е задължителна в преследването на четвъртото място.

Но освен успеха срещу вече спасилите се благоевградски "орлета", те ще трябва да се надяват и на домакинска грешка на прекия конкурент Славия срещу вече изпадналия тим на Монтана. "Смърфовете" потеглиха днес за югозападния град с група от 18 футболисти.

Двубоят е от 17:00 часа и ще можете да го следите минута по минута в Gong.bg, с картина по  Diema Sport 2, на платформата Gong Play, както и по Дарик радио

"Очаква ни тежък мач, но то лесни няма. Пирин са корав домакин и винаги е трудно да се играе в Благоевград. Въпреки всичко, Локомотив Пловдив играе за победа във всеки мач и предстоящия няма да е по-различен", сподели Илиев пред официалния сайт на клуба.

Заради контузия отпадна левият бек Крум Стоянов. Неговото място в групата зае Ясин Амрауи. "Харуби е с националния отбор на Мароко, но ще окомплектоваме стартовия състав максимално добре'', завърши Илиан Илиев.