„Радвам се, че съм тук в този труден момент. Надявам се с моя щаб и с футболистите, които разбират каква е ситуацията, да успеем всички заедно да излезем това положение Не си правим илюзии за ситуацията. Но вярваме в бъдещето на Локомотив и сме тук, за да работим за Локомотив. Надявам се с колектив и позитивизъм да направил Локомотив с нова визия и нов имидж“, заяви старши треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев.

„Ще видим в събота дали сме готови. Имаме много нови млади момчета, които са ентусиазирани и се надявам това да помогне в първите мачове. Знаем, че няма да ни е леко, но ние вярваме и във всеки мач ще се опитваме да побеждаваме. С общи усилия мисля, че ще успеем да излезем от трудната ситуация“, коментира още Матушев, който даде пресконференция, заедно с председателя на сдружение „Бъдеще за Локомотив“ Диян Колев.

„Искам Локомотив да изглежда по най-добрия начин и да радва хората по трибуните. Може заплатите да не са от най-високите в България, но момчетата могат да си позволят да знаят, че на всеки месец на дадено число ще си взимат възнагражденията. Това е шанс за младите момчета, които сега са в отбора“, каза още Матушев.