Футболистът на Локо Пд Диего Фераресо, който не успя да разтрогне с пловдивчани, се обвърза във вечна любов с неговата приятелка Катерине Митещайнер. Това стана вчера, петък, 6 юни 2014 година.

Сватбата се състоя в Бразилия, в градчето Сера Негра, в щата Сао Пауло. На сватбеното тържество са присъствали роднините на булката и младоженеца, както и най- близките приятели на двамата. Като на всяко сватбено тържество е имало много музика и танци в бразилските ритми. Освен типичните бразилски пожелания е имало и подвиквания „Наздраве” и „Горчиво” ,макар и на сватбата да не е имало българи.

В неделя Диего и красивата му съпруга Катерине ще спретнат барбекю като продължение на сватбеното тържество, където ще присъстват много близки и познати. Сред тях ще е и бившият съотборник на Диего в Локо Пд Флавио.

„Много съм щастлив, влюбен и много я обичам, заяви за Gong.bg от Бразилия Диего Фераресо. Сега бяхме планирали да направим сватбата , а сватбеното пътешествие ще е декември месец. Тогава ще отидем за няколко дни в Париж Франция, където се надявам да си изкараме добре. Познаваме се от година и половина и много се обичаме. Щастливи сме.”

Диего Фераресо

източник: Gong.bg

Диего е с 3 години по- млад от Катерине, но това въобще не го притеснява и изживява най- щастливите си дни именно откакто я познава.

Футболистът не пожела да сподели къде ще продължи футболната му кариера, но беше запознат със ситуацията,че Веско Минев не е преминал в Левски, а е останал в Ботев Пд и каза,че би разговарял с Георги Иванов за евентуален трансфер.

Благодарим на Диего за предоставените ни снимки и му желаем семейно щастие и любов, а скоро Катерине да прибави към милионите бразилски спортисти още един талант.

Диего Фераресо и Катерине

източник: Gong.bg