На първото занимание на Локо Пд за 2017 година най-колоритен бе фен на "черно-белите", който от 17 години живее в Аржентина. Там той се запознава с Христо Крушарски и Чавдар Цветков при последното им ходене в родината на Мападона, където Крушарски има бизнес.

Хорхе Димино, присъства на вечеря с бившия посланик на Аржентина в България Херонимо Кортес Фунес, Христо Крушарски, Чавдар Цветков и достолепни българи живеещи от години в латиноамериканската страна.

Диминов пристигна на Лаута заедно с дъщеря му. На по-младите той разказа случки от славната история на десния сектор на втория етаж на Голямата къща. Хорхе се оказа стар познайник на клубната икона Христо Бонев. Той се снима за спомен със Зума и му припомни как преди 40-ина години е отишъл у тях и на входната врата е получил автограф.

Диминов бе посрещнат сърдечно и от президента Христо Крушарски. При визитата си в Аржентина през пролетта Крушарски специално поканил Хорхе на вечеря и го дарил с домашна българска ракия и сирене. Двамата се уговориха за нова среща в Буенос Айрес, където шефът на Локо има бизнес. На изпроводяк Диминов заръча на Ераносян да спечели Купата през пролетта, за да си спомни хубавите стари времена.