Нападателят на Левски Христо Йовов ще е гост в „Пред банята” тази вечер. В ефира на TV7 един от любимците на синята агитка ще даде обширно интервю, в което ще разкрие подробности от кухнята на отбора и амбициите за шампионската титла.

В рубриката „Дартс” водещият Томислав Русев ще разпита ветерана за най-ключовите мигове в кариерата му, до къде може да стигне Левски тази година, ще заеме ли ръководен пост в клуба след края на кариерата си и още много интересни за феновете въпроси.

„Пред банята” ще направи подробен разбор на подготовката на родните тимове. Ще бъдат анализирани селекциите и последните резултати, както и първите срещи от предстоящото подновяване на надпреварата в „А” група.

Екипът на спортното шоу ще включи по телефона и човека-фактор в Локомотив Пловдив- Веселин Марешки. Той ще бъде разпитан за всичко случващо се в пловдивския клуб и какво е неговото бъдеще начело на тима.

Сред темите в предаването ще са неспиращите скандали около уговорки в контролните мачове на българските отбори. Водещите ще обсъдят публикациите на вестник „Газета Дело спорт”, според които е имало огромни залози на мача Ботев Пловдив – Слован Либерец (1:7).

„Пред банята” ще направи и интересен коментар върху това защо мощните електрически компании у нас не влагат пари в спорта.

Шоуто ще разгледа и най-интересните срещи от първенствата на Европа.

В предаването ще бъдат застъпени най-дискутираните спорни положения, за които зрителите ще чуят експертното мнение на рефера Антон Генов. „Пред банята” ще отдели още повече време на мненията на феновете от Фейсбук страницата на предаването.

Екипът и тази седмица ще се допита до зрителите си за избора на футболист на седмицата. Тези и други теми в двучасовото издание на „Пред банята” тази вечер от 20:00 часа, само по TV7.