Фенклуб "Локомотив Пловдив“ и The Magic of Plovdiv почетоха своите клубни легенди като ги поканиха и дариха с прекрасни кошници, пълни с лакомства по случай Великден, съобщиха "черно-белите" запалянковци.

Ето какво написаха от Фенклуб "Локомотив Пловдив":

"На стадиона дойдоха "черно-бялата" икона Христо Бонев, футболист №1 на Пиринска, Вардарска и Егейска Македония, екзекуторът на Дино Дзоф и рекордьор по отбелязани голове във вратата на Ботев - Гочо Василев от станалото покрай него световно известно село Делчево, Неврокопска околия. Вторият капитан на отбора от 80-те години Гальо Пеев, а също така вратарите Трифон Бръмбаров и Венко Камбуров. Почетен бе и виртуозния левичар от Кършияка Володя Фатов.

От името на ветераните благодарност изказа вратарят от края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век Трифон Бръмбаров. Негови емоционални думи насълзиха дори Христо Бонев. "Той е истинска легенда. С какво ли не го примамваха други отбори, но той предпочете родния Локомотив и го издигна до най-големите. Жалко, че са малко записите на мачове от онова време. Той беше световна класа", споделят те.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.