Ветеранът Георги Илиев ще носи екипа на Локомотив Пловдив до края на годината. Самият той призна пред вестник "Меридиан Мач", че договорът му с тима, с който стана шампион преди 15 години, е за шест месеца и не се е колебал, след като е получил офертата. 

Интересното е, че ветеранът ще дебютира с черно-белия екип срещу Черно море, за който изигра огромна част от мачовете в богатата си кариера и от който обаче си тръгна след края на сезона, след като договорът му не беше подновен заради провал в полиграфа заради съмнения около мача с ЦСКА в началото на май. 

"Щастлив съм от това и изобщо не съм се колебаел къде да продължа, след като получих офертата от Локо. Искам да играя в първия кръг от новото първенство срещу Черно море. Във Варна имам много приятели, но и хора, които загубиха доверието ми", коментира вчера Георги Илиев.

Пред него има една огромна цел, която със сигурност му е помогнала в решението да продължи кариерата си. Той трябва да изиграе 13 мача, за да се изкачи на върха в класацията на играчите с най-много мачове в елита за всички времена.