В момента се играят последните двубой от плейофните кръгове на Първа лига, след които ще стане ясен отборът, който ще заеме последното четвърто място в крайното класиране, даващо право на участие в Европа.

За него спорят тимовете на Дунав Русе и Локомотив Пловдив. Русенци приемат отбора на ЦСКА, който ще финишира на втора позиция в подреждането, но преди два дни „червените“ бяха известени, че няма да бъдат допуснати до участие в Лига Европа, тъй като УЕФА ги смята за нов клуб.

Именно поради тази причина четвъртата позиция в таблицата ще даде правото на някой от тимовете да участва в Европа.

В същото време Локомотив Пловдив гостува на шампиона Лудогорец, който в днешния сблъсък ще разчита предимно на резерви и играчи от втория си състав.


Дунав срещу децата на ЦСКА

Левски с боен състав срещу хлапетата на Черно море

Лудогорец пак с "бебетата" срещу Локо Пд


Всичко най-интересно от двубоите ТУК!

Третият мач противопоставя тимовете на Левски – Черно море. Независимо от резултата на „Георги Аспарухов“, „сините“ ще завършат на трето място и по регламент би трябвало да играят бараж за класиране в Лига Европа с тима на Верея.

До този момент обаче няма официално обяснение на парадоксалната ситуация от страна на Българския футболен съюз.

И трите последни двубоя са с начален час 20:00, което означава, че Вие читателите на Gong.bg ще имате възможността да гласувате в анкетата ни за Играч на мача и за трите мача! Накрая един от всички Вас ще си спечели 50 лева за покупки, предоставени от Grabo.bg!

Три мача, три шанса за награда!

ГЛАСУВАЙ ЗА ИГРАЧ НА МАЧА ДУНАВ – ЦСКА ТУК!

ГЛАСУВАЙ ЗА ИГРАЧ НА МАЧА ЛЕВСКИ – ЧЕРНО МОРЕ ТУК!

ГЛАСУВАЙ ЗА ИГРАЧ НА МАЧА ЛУДОГОРЕЦ – ЛОКО ПД ТУК!