Славия и Локомотив Пловдив завършиха 1:1 в двубой от 15-ия кръг на Първа лига. В 1-ата минута Аралица се разписа, а през втората част Мицански изравни. След края на двубоя Везалов получи червен картон, а след това и хора от двата тима се сбиха на пистата на стадиона.

Локомотив Пловдив откри резултата в 17-ата секунда на срещата, след като Карагарен пусна отличен пас към Анте Аралица, който матира Стергиакис.

Славия се втурна в атаки, за да търси изравняването. В 5-ата минута Милчо Ангелов беше на голова позиция, но не сполучи да реализира. Десетина минути по-късно Момчил Цветанов не намери целта от няколко метра. Шоколаров в 15-ата минута стреля опасно, топката не намери целта.

Много опасен удар на Владислав Узунов в 31-ата минута накара вратаря Луков да покаже чудесния си рефлекс и да изчисти в корнер. До почивката Локомотив съхрани аванса си и се оттегли на почивка с гол аванс.

През втората част Локомотив имаше възможност да затвори мача с втори гол, но Карагарен и Аралица не сполучиха да реализират. 

Илиан Мицански изравни резултата в 62-ата минута на двубоя, след като малко преди това се появи в игра. В 66-ата минута Аралица стреля опасно, но не сполучи да реализира.

Галин Иванов и Шоколаров имаха възможност да се разпишат и да донесат успеха на Славия, но не сполучиха. В края на двубоя центриране на Галин Иванов към наказателното поле доведе до игра с ръка на Томашевич, но съдията остави играта да продължи.

В края на двубоя и финалния съдийски сигнал Везалов получи директен червен картон, а хора от двата щаба си спретнаха бой на пистата на стадиона.

Локомотив Пловдив се изравни по точки с тимовете на Черно море и Етър с актив от по 21 точки, но заради преките мачове пловдивчани са на 8-ото място. Славия е на 10-ото място със 17 точки.

Съставите на двата отбора:

Славия: Стергиакис, Марем, Иванов, Гамаков, Узунов, Йомов, Карабельов, Шоколаров, Цветанов, Иванов, Ангелов
Локомотив Пловдив: Луков, Томашевич, Езе, Везалов, Буна, Банович, Ангелов, Илиев, Карагарен, Абдулахи, Аралица

съдия: Петър Костадинов