Футболистът на Локомотив Пловдив Пламен Крумов остана доволен от развоя на мача с Верея. В последна битка от 20-ия кръг "смърфовете" надделяха с 1:0, а победното им попадение падна в последната възможна секунда.

"Наистина инфарктен завършек, но напълно заслужено. Търсехме гола до последно и затова заслужавахме да вземем победата. Верея са от добрите отбори в групата, разполагат с добри футболисти, които са врели и кипели в елита", заяви Крумов по DIEMA SPORT и похвали съперника в този мач.

"Имат млад и амбициозен треньор, опитват се да играят футбол. Опитваха се да отбележат гол и да спечелят, но радостното е, че ние го направихме и взехме важните три точки", сподели Крумов и говори за целите на тима занапред в първенството.

"Нивата е много дълга, не знам колко мача има до разделянето на шампионата. Гледаме просто за следващия си мач и дано спечелим трите точки в него. Ако имаме възможност, ще атакуваме призовите места", заяви защитникът и говори за представянето на тима си в неговата зона и контузията на съотборника му Кирил Котев.

"Котев е опитен и важен за нас футболист. Но това е шанс за заместника му Везалов, който се включи добре. Още миналия сезон играехме в тази формация отзад в отбрана, неприятно е когато някой се контузи, но това го има във футбола. Но в отбрана бяхме перфектни и заслужихме успеха", сподели Крумов и накрая коментира наставника си Едуард Ераносян.

"Приятно е да се работи с Ераносян, вдъхва самочувствие и увереност на играчите. Говори с нас, не ни вика, дава ни указания, подсказва ни. Приятно е да се играе с такъв професионалист към него", завърши Крумов.