Старши треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян сподели разочарованието си от отношението на Александър Барт и отказа на защитника да пристигне в България, въпреки предварителната договорка.

Ераносян разкри, че абсолютно всичко е било договорено, до последния детайл, но снощи Барт се е обадил да се отметне от думата си. "Останах изключително учуден, но няма какво да направя, животът продължава," заяви Едо.

Това остави отворена вратата за завръщане на терена на Александър Тунчев, в момента помощник треньор на тима.

Ераносян похвали и Роберт Петров, въпреки напредналата му възраст. Петров се върна в Локо Пд на 38 години. "Той имаше най-добри изследвания. Не ме притесняват годините," отбеляза наставникът по темата.

Ераносян отбеляза още: "Имаме много опитни играчи, но даваме шанс и на младите. Имаме играч на 15 години, 19-годишният капитан на Македония, Митко Велковски на 21 години, който също има бъдеще. Капитанът на Узбекистан, на 22 също има своето бъдеще," допълни Ераносян.

Той опроверга информациите, че има интерес към Иван Бандаловски и отбеляза, че надали ще се стигне до трансфер на Дани Кики. Ераносян потвърди и контролата с водения от Стойчо Младенов Кайсар.