Тимовете на ЦСКА и Локомотив Пловдив завършиха 0:0 в двубой от 33-ия кръг на Първа лига. В добавеното време на срещата Виданов получи втори жълт картон за бавене на играта и напусна терена.

ЦСКА беше по-активният тим на терена през първата част, но не съумя да материализира превъзходството си, като или Пиргов беше на мястото си, или футболистите в червени фланелки не успяваха да намерят целта.

Локомотив играеше на контраатака и затрудняваше Китанов на няколко пъти.

Каранга не намери целта в 11-ата минута като кълбото мина на сантиметри от гредата. Умарбаев и Димо Бакалов имаха шанс за откриване на резултата в полза на Локо, но и техните удари не намериха целта. До края на първата част Каранга на няколко пъти пропусна да се разпише, а Меркадо също пропусна на два пъти.

Най-интересното от ЦСКА - Локо Пд

През втората част двата тима имаха по един реален шанс за гол. Грешка на Недялков позволи на Марчев да излезе на голова позиция, но Китанов беше последна преграда пред гола в 58-ата минута.

Войн Войнов: Ще се борим за Европа

За ЦСКА Десподов направи  невероятен пропуск от няколко метра, след като не намери целта и прати кълбото в аут след пас на Каранга в 64-ата минута.

В последните минути домакините натиснаха съперника си, но до гол не успяха да стигнат. 

В добавеното време на срещата Павел Виданов получи втори жълт картон за бавене на играта и напусна терена.

Двата тима завършиха 0:0 и взеха по 1 точка. Така ЦСКА увеличи дистанцията пред Левски на 4 точки. "Червените" са със 63 точки, а Локо е с 46 на шестото място.

Съставите на двата тима:

ЦСКА: Китанов, Недялков, Чорбаджийски, Меркадо, Кубемба, Дюлгеров, Бодуров, Симао, Десподов, Бумал, Каранга

Локомотив Пловдив: Пиргов, Крумов, Виданов, Котев, Везалов, Траянов, Пауло Серджо, Кики, Марчев, Умарбаев, Бакалов