Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи поредното си ексцентрично изказване, този път в навечерието на голямото дерби на града с Ботев. Той твърди, че не е притеснен от изхода на мача, защото знае, че в клуба му всички са работили правилно. Бизнесменът няма да може да присъства на напечения сблъсък, защото отново е в Аржентина по бизнесдела. 

"Отдавна съм казал, че аз от един или друг резултат не се влияя. Целта е да развием отбора и отделните играчи. Да започнат повече хора и клубове да се интересуват от нашите футболисти. Говорих доста пъти с Бруно и съм спокоен за дербито."

"Направихме всичко възможно да си подковем магарето и да сме пределно мотивирани. Искам да покажем играта от мача с Лудогорец. Ако това се случи, съм сигурен, че ще спечелим и ще зарадваме всички, които ни подкрепя", сподели Крушарски пред "Меридиан Мач". 

Той е категоричен, че ще осигури прекрасни условия на тима да се подготви през зимната подготовка, но отново ще е по-често далеч от клуба, заради натоварения си график. Надеждите на боса са, че отборът ще влезе в Топ 6. 

"Не спирам да работя. Затова не съм близо до отбора. Имам и други задачи и неща за вършене. Парите не падат от небето и трябват усилия, за да се изкарат. Локомотив обаче е стабилен, мога да ви гарантирам. За пореден път ще осигурим и отлични условия за зимна подготовка."

"Аз съм сигурен, че в крайна сметка ще успеем да се преборим за място в първата шестица. Заслужаваме го. Доста пъти се случи да ни ограбят, или да нямаме късмет, но който работи сериозно винаги бива възнаграден. Играчите трябва да знаят и да вярват в това, както аз вярвам на тях", завърши Крушарски.