Бъдещето на наставника на Локомотив Пловдив Войн Войнов явно няма да бъде решено в среднощна среща, каквато готовност изрази самият той след тежкото поражение от Черно море с 0:3. Той обяви веднага след мача, че е готов на момента да си тръгне, стига босът Христо Крушарски да го поиска. 

Президентът на "железничарите" обаче запази гробовно мълчание пред медиите в Пловдив веднага след двубоя, информира "Трибуна Пловдив". И той, и спортният директор Чавдар Цветков не коментираха нищо пред журналистите. 

Крушарски обаче се е спрял пред групичка фенове, които са поискали от него да даде обяснение защо "смърфовете" се представят по този начин и ще има ли промени. Според информация на изданието, пред тях президентът е поискал да оставят треньора и спортно-техническия щаб на мира. 

Локомотив лъкатуши сериозно в представянето си този сезон, като след серия от два успеха, сега отново се върна на пътя на загубите. Феновете неколкократно поискаха оставки на всички от ръководството, но засега такива няма.