Един от най-активните играчи на Локомотив Пловдив в дербито с Ботев Бирсент Карагарен разкри тайната на успеха с 1:0 в този много завързан и напечен мач. Той сподели и дали съдията Георги Кабаков е повлиял на мача. 

"Искахме повече победата и чакахме нашия момент. В крайна сметка той дойде, радвам се, че вкарахме и победихме. Не мисля, че съдията повлия, нормално е да има нерви, съдията направи всичко възможно да успокои мача и свири 50:50. Няма какво да кажем за него", заяви Карагарен и коментира ситуацията, в която от Ботев искаха втори жълт картон за него. 

"Можете да видите на повторението, че не правя нищо нередно, просто легнах и не съм го докоснал. Дори не знам за какво искаха да ме изгонят, но все пак има съдия, той решава", заяви футболистът на Локо и коментира добрата серия на отбора му. 

"След тези победи се надявам да побеждаваме все повече и повече. Колкото повече бием, толкова по-добре за отбора. Мисля, че нещата ще се получат, благодаря на феновете и да вярват в нас. Те повярваха и ние победихме", завърши Карагарен.