Полузащитникът на Локомотив Пловдив Бирсент Карагарен бе много доволен след успеха на „смърфовете” над Левски с 1:0 в осмия кръг от Първа лига. Креативният халф на пловдивчани отличи отбора, като подчерта по-голямото желание у своите съотборници, за да се стигне до крайния успех.

„Мачът беше голяма битка и единоборства. Желаехме повече победата и всички от нас се раздадоха максимално. Най-важното е, че взехме трите точки”, бяха първите думи на Карагарен.

„Всеки мач играем за победа, без значение срещу кой играем. Моето мнение е, че в България няма слаб отбор. Не може да се побеждава във всеки мач, но днес успяхме, което е радостното. Треньорът ни казва как трябва да подходим. Имахме много тежки десет дена и тренираме здраво за този мач. Видяхте какво себераздаване положихме. Първата ми цел на мен е да бъдем в първата шестица. После ще гледаме. Всеки мач Локомотив ще играе за победа”, продължи Карагарен.

„Мисля, че чакахме своя момент днес и имахме повече хъс. Не отстъпвахме в единоборствата и бяхме по-мотивираният отбор”, завърши Бирсент Карагарен.