Играчът на мача Локомотив Пловдив и Берое – Димитър Илиев, изрази мнението си след пищния пловдивски успех над „заралии”. Илиев отбеляза третия гол за Локо, като също така направи и една асистенция в срещата.

„Получихме нелеп гол, при положение, че играхме добре 20 минути. След това шансът се обърна, вкарахме малко късметлийски гол. След това дойде необмислената постъпка на техен играч (бел.ред: Карлос Охене си изкара странен червен картон), а всеки от нас даде максимума си. Днес показахме добра игра”, стартира Илиев пред DIEMA SPORT.

„Всеки трябва да покаже умения, а после качества. Един Бахтич вкара прекрасен гол и заслужава аплодисментите. Трябва да „изравяме” терена, а виждаме, че като играем като отбор нещата се получават”, продължи нападателят на Локо Пд.

„Смятам, че феновете ни с право ни критикуват. Последните ни два мача бяха едно петно по името на Локомотив, недопустимо е да играем така. Отговорихме на критиките добре и трябва да играем все по-добре. Ако загубим следващия кръг, тези три точки се обезсмислят. Разбира се, че с Дунав мачът ще е труден, но е недопустимо от десет мача да имаш една победа. Трябва да побеждаваме отборите от нашата черга. Сис силните играем като равен с равен, но трябва да променим футбола си. Ако бяхме спечелили точки с по-слабите в класирането, можеше да сме в шестицата. Знаем за Купата на България играем с Етър и да се реваншираме за мача отпреди седмица. Наясно сме какъв е регламентът в България”, допълни Димитър Илиев.