Старши треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян бе изключително доволен след дошлата в последните секунди на двубоя срещу Верея победа.

Локо Пловдив излъга Верея в последната секунда

„Нормално, инфарктен двубой. Трябва да се радваме, че в 90-ата минута направихме това, което 90 минути не направихме. Имах ме доза късмет да вкараме, но мисля, че в целия мач имахме шансове да вкараме, шансът не бе на наша страна с гредата, все пак се радвам, че успяхме в края”, заяви Ераносян веднага след двубоя.

„Разполагаме с 18-19 футболисти, които са равностойни. Разполагаме с равностойна група, радостното е, че влезе момчето и показа това, което може. Беше на точното място в точното време.”

„Смятам, че всеки един мач трябва да играем за победа. Господин Крушарски може да говори какво си иска. За вас е богатство да има такъв президент, трябва да се радвате, че такъв човек се занимава с футбол. Радвайте се, защото той е само от полза на вас и на нас.”

Относно състоянието на Кирил Котев, Ераносян заяви: „Получил е някакъв спазъм в прасеца, не исках да рискувам, преценихме, че трябва веднага да го заменим. Надявам се да е готов за следващия мач.

„Доволен съм от всички, имаха доста малко брак. Моето желание е той (Ел Харуби б.р.) да остане в отбора, имахме разговори, ще му се предложи нов договор, вече оттам нататък е важно неговото желание. Не виждам защо да не пази, той все пак е наш футболист още 6 месеца.”