Старши треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян бе доста гневен след ремито 0:0 с Нефтохимик.

"Не мога да упрекна играчите за играта им, но жалкото е, че още в първите минути нещата не се получаваха. Това не бе днес нашия отбор. Този мач трябва да го забравим колкото се може по-бързо. Нефтохимик без да го подценяваме е по-назад в класирането. Наляхме олово в краката си и както можехме да спечелим, така можехме и да загубим. Опитвам да науча футболистите да са спокойни, каквото и да става," заяви Едо.

"Ванчо Траянов и Павел Виданов са добри играчи, но се опитвам да кажа на футболистите, че нямаме резерви и титуляри. Всеки трябва да получава шанс. Не трябва да се оправдаваме с това. Важно е играчите, които пускам да защитават емблемата на клуба. Нямам впечатление от играта на Пауло Серджо преди да се контузи.Той има голямо желание и това го оценявам. Ще му трябват мачове, за да бъде стария футболист, който вие познавате, но аз не," отбеляза наставникът.

10 от Локомотив не се дадоха на Нефтохимик

"След като един мач не сме го спечелили, всеки един от вас може да изкара своите изводи и да се опита да ме убеди, че сме подценили противника. С оглед на мача, всеки може да каже каквото иска, но ние загубихме две точки от отбор, който нагледно е по-слаб от Локомотив."

"Имаше нерви в двубоя относно съдията, но е нямало споменавания на родители от моя страна. Не е колегиално да коментирам отбора на Ботев, каквото имах го казах на отбора ми."

"Предстоят ни двама мача срещу Пирин и Локо (Горна Оряховица). Знаем, че няма непобедими отбори, но излизаме за победа и в двата отбора", заяви старши треньорът на Локомотив Пд Едуард Ераносян след нулевото реми с Нефтохимик.