Димитър Велковски беше избран за Играч на мача в битката на неговия Локомотив Пловдив с Черно море. Играчът на "железничарите" взе бутилката шампанско на GONG.BG и сподели какъв според него е бил ключът за успеха.

"Както видяхте, през първото полувреме условията бяха добри, но след почивката станаха много лоши. Фактът, че успяхме да вкараме преди почивката, ни помогна да запазим резултата, особено със сърцатата ни игра."

"Замисълът ни не беше да се прибираме по-назад, но вятърът се обърна срещу нас, беше и доста силен, дъждът също ни попречи и не съумявахме да играем така, както искаме. Получихме и червен картон, който ни попречи, но имахме няколко ситуации. Важното е, че запазихме мрежата суха и бихме закономерно", заяви Велковски пред DIEMA SPORT.

"За нас всяка победа е важна, всеки мач е важен и във всяка битка излизаме за победа. Трябва да показваме точно тази игра от днес във втората осмица и така ще се зарадваме с нещо повече от нея. Не искам да коментирам конкретни цели, но аз лично мисля, че имаме сили за седмото място", завърши Велковски.