„Ядосвах се и първото полувреме, че не вкарваме при толкова добри възможности. Важно беше за мен като треньор да направя анализ, да имаме положения и да създаваме шансове. Нямаме толкова много умения, че да пращаме топката във вратата при всяко положение. Но не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани. Тези млади играчи се притесняват понякога. За мен беше важно, че Карагарен имаше положения. Той показваше качества. Винаги съм му казвал да вярва в себе си”, заяви старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович след победата с 4:0 над Ботев Враца в 20-ия кръг на Първа лига.

„Нормално е да има напрежение. Когато анализираме ситуациите, винаги се гледа резултатът. Аз не гледам по този начин. Аз анализирам цялата ситуации. Имаме основата, имаме млади играчи. Много млад отбор сме, трябва търпение. Предишните мачове имахме и по-добри възможности. И срещу Ботев. Мачът можеше да тръгне в друга посока. Не е справедливо да се анализира по друг начин. Играчите заслужават уважение. Те се стараят и има добра атмосфера. Не трябва да се гледат само резултатите. Това отбор е жив и това е важно за мен”, коментира Бруно Акрапович и добави:

„В нито един момент не съм си мислел, че ще загубя поста си. И преди мача говорих каква е ситуацията. Професионално анализирам така, както един треньор трябва да го прави. Казах го и преди 3-4 месеца, че трябва да вземем нападател, но казах, че не искам да нарушаваме атмосферата в съблекалнята като дойде човек, който взима 5 пъти повече от останалите.”