„Не само в този мач липсваше ефективност. В последните мачове създаваме много положения, но пропускаме много ситуации. Трябва да сме максимално концентрирани. В някои ситуации реагирахме хаотично. Гонихме резултат твърде силно. Доминирахме, но Верея беше много опасен на контраатака. Днес ни беше трудно. Контролирахме играта, но след това не бяхме организирани“, коментира старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович след равенството 2:2 с Верея в двубой от 17-ия кръг на Първа лига.

„Дали сме играли в една или друга система не е толкова важно, а начинът, по който играем. Важно е да сме концентрирани. От там идва големият проблем“, каза още Акрапович и добави:

„Всички отбори са близо в класирането. Пропуснахме много добър шанс да вземем трите точки. Гледаме напред. Липсват ни много играчи. Опитвам се да комбинирам някои неща, които не са възможни.“

„Знам качествата на моите играчи и на кои мога да разчитам, за да радваме феновете в мача с Ботев, който предстои. Нормално е днес играчите да са внимателни заради натрупаните жълти картони. Планирали сме да вземем максимума. Да се подготвим и да спечелим победа“, заяви Бруно Акрапович.