Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира поражението от Дунав Русе с 0:1 в мача от 12-ия кръг на Първа лига. Единственият гол в срещата падна от спорна дузпа, а специалистът изрази мнение, че 11-метровият наказателен удар е бил несъществуващ.

Той добави, че му е жал за българския футбол и за неговия състав.

„Няма дузпа. Вижда се от всички. Виждам на далеч много добре, имам проблеми, когато е от по-близко разстояние. Това не е дузпа. Той е чакал такова нещо. Много ми е жал за българския футбол и за моя отбор. Жълти картони на важни играчи. Вече година съм тук и ми коства много нерви. Ако продължава така, трябва да мисля за собствената си мотивация. Не казвам, че ще напусна. Искам да защитя отбора си. Не е възможно два мача да загубиш по такъв начин. В предния двубой вкарахме стопроцентов гол, след това съдията се извинява. Сега сигурно пак ще има извинения. Нека да влезе сега в съблекалнята и да говори с отбора“, започна Акрапович.

„Днес не показахме достатъчно. Няма проблем в нападение. Имаме положения. Трябва да работим върху завършващия удар“.

„Мисля, че при нас има крачка назад сравнено с началото на сезона. По друг начин планирахме да играем днес. На какво се дължи, ще говорим с отбора“, добави специалистът.