Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана доволен, макар и ненапълно, от показаното от играчите му в мача с Верея, в който "смърфовете" постигнаха най-убедителната си победа от началото на сезона. Те победиха с 3:0 в задушното време Под тепетата. 

"Честитя на момчетата, беше труден мач на това тежко време. Не съм доволен 100%, защото има неща, които трябва по-бързо да поправим. Когато съперникът остана с десетима на терена, не направихме нещата, за които говорихме на полувремето." 

"Имаме 5-6 играчи, които бяха на разстояние от 20 метра, които си пречеха. Но направихме и доста хубави неща, които трябва по-често да осъществяваме и да бележим", заяви Акрапович пред DIEMA SPORT, след което разкри и на какво се дължи крупният успех. 

"И срещу ЦСКА имахме доста добри положения. Сега имахме най-много положения от началото на сезона, но вкарахме и три гола. Полузащитниците и нападателите трябва да работят още повече и ще изглеждаме още по-добре. Мисля, че ще изглеждаме по-добре от миналия сезон", добави треньорът, след което говори и за предстоящото дерби с Ботев другия кръг. 

"Знаем много добре какъв е зарядът на мача с Ботев. Не мислим, че сега сме направили нещо специално, просто един мач. Затова ни предстои много тежък мач срещу Ботев и от днес започваме да живеем за него и в очакване." 

"Искам да сме по-офанзивно настроени, но за това ни трябват по-офанзивни бекове. Трябва бековете ни да се синхронизират, да играят еднакво добре. По този показател ще трябва да поработим. Искам да спечелим мача с Ботев, мисля, че можем да го направим. Важно е, че влизаме с две победи в това дерби, въпреки че започнахме нетолкова добре сезона", заяви Акрапович. Той говори и за напрежението между феновете и спортия директор Чавдар Цветков. 

"Не са приятни такива ситуации с напрежение, отборът играе добре. Един отбор не е само 11-те футболисти на терена, той е нещо повече и всичко трябва да е в синхрон, за да функционира по-добре", завърши треньорът на Локомотив Пловдив.