Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович обясни причините зад втората поредна загуба на своя тим, който в 23-ия кръг отстъпи с 0:2 от Етър Велико Търново. Босненецът заяви, че не се притеснява за поста си и ще направи всичко възможно да върне „черно-белите” на правия път.

„Когато получиш такива голове, е трудно. Томашевич подаде на свободен играч при първия им гол. Трябваше да покриваме по-добре. Батрович получи топката в зона, където нямаше друг играч на Етър”, заяви Акрапович пред DIEMA SPORT.

„Опитах да освежа отбора, вкарах много нови играчи. Разчитах да направим нещо със свежест. Имахме някои шансове да отбележим и през второто полувреме пак не успяхме да покриваме играчите на съперника. При втория гол пак не покрихме Даниел Младенов, беше сам.”

„Няма значение срещу кого играем. Стана трудно след ремито с Левски, загубихме втори пореден мач. Казах, че ще дам шанс на всички. Ще се опитаме да се стабилизираме и да поправим ситуацията.”

„Бъдещето ми? Човек се притеснява цял живот за нещо. Аз не обичам да губя на никакъв спорт, особено на този, който ми харесва – футбола. Не се притеснявам за поста си. Отборът трябва да се отпусне и да играе футбол. Понякога просто не ни върви. Трябва да търсим по-добра игра.”

„Говорихме със Сашо Станков, анализирахме ситуацията. Мисля, че той ще помогне на отбора, има добър характер. Хубаво е, когато можеш да разчиташ на подобен човек”, заяви Акрапович.