Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира поражението от ЦСКА с 0:1 в 14-ия кръг на Първа лига. Специалистът заяви, че една ситуация е решила двубоя с „армейците“. Той бе категоричен, че „смърфовете“ имат нужната класа да се класират в топ 6.  

„Загубихме, защото не вкарахме. Имахме положения, разкриха се такива и пред Карагарен и пред Аралица. Момчетата играха и дадоха всичко от себе си. Една ситуация обаче реши мача“, започна Крагарен пред DIEMA SPORT.  

„Имаме за всеки тим тактика. На мен лично ми бе по-лесно днес срещу ЦСКА, отколкото срещу Етър. Имахме повече положения. Липсваше ни късмет. Не е хубаво да мислим на ситно, а по-наедро“.  

„Аралица е неудобен играч за съперниците ни. Днес не стана, както исках аз и той имаше трудна работа, защото двама защитници, национали бяха срещу него“.

„Имаме качества за топ 6 – има дисциплина. Нужно е още малко време, за да може всички играчи да разберат какво искам и да влязат в топ кондиция. Говоря за тези, които дойдоха по-късно“, продължи специалистът.

„Много интересна година изкарах тук. Доволен съм. Знаех, че няма да лесно, но всеки ден вървя напред“.

„Както всичко друго, нужно е време, за да направиш нещо хубаво. Ако строиш къща без основа, може всичко да се срине“, завърши метафорично треньорът.