„Имаме нови хора. Вижда се, че още трябва малко време, за да разберат всички какъв стил на игра искам аз. Имаше добри акции, имахме шансовете. След гола малко се отпуснахме. Момчетата мислеха, че имаме резултат и трябва да се защитаваме. През второто полувреме мачът се отвори. Имаше положения. Беше ок, но може и по-добре”, коментира старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович след победата с 2:1 над ЦСКА 1948 в контрола преди началото на новия сезон в Първа лига.

„Тези, които не бяха през цялото време с нас, имат нужда от още. Кондицията не е тактика и трябва да се работи. Надявам се, че момчетата ще се учат. Имаме добра атмосфера. Трябва ни още малко време да се опознаем, да играме както искам и да станем истински отбор. Няма да определям конкретна цел. Имаме трудни мачове в началото и не искам натиск”, заяви Акрапович и добави:

„На феновете искам да кажа, че не се променям. Искам същото и като сега – професионално отношение, да си оставят сърцата на терена и фланелката, за която играят да им е важна.”