Голмайсторът на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров ще пропусне утрешното гостуване на Пирин Благоевград от 22-ия кръг на Първа лига заради вирусно заболяване.

Камбуров е на антибиотици от края на миналата седмица и няма да бъде на разположение на старши треньора Едуард Ераносян.

Нападателят, който от началото на пролетния полусезон играе с болки в аддукторите, отпадна от групата за двубоя на стадион "Христо Ботев" в сряда от 15.00 часа.
Очаква се той да бъде готов да се завърна в състава за съботното домакинство от първенството на Локомотив (Горна Оряховица).

Ераносян включи 18 футболисти в групата за мача в Благоевград, като от състава отпаднаха още контузеният Кирил Котев и наказаният Иван Горанов.

Групата на Локомотив Пловдив: Ясин Ел Харуби, Илко Пиргов, Пламен Крумов, Павел Виданов, Димитър Везалов, Александър Тунчев, Гилерме де Соуза - Шоко, Роберт Петров, Мигел Луке, Ванчо Траянов, Стефан Йевтоски, Ияд Хамуд, Пауло Серджо, Парвизджон Умарбаев, Дани Кики, Димо Бакалов, Димитър Велковски, Дино Мартинович.