Старши треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович сподели, че е имал разговори с президента на клуба Христо Крушарски.

„Смърфовете“ започнаха подготовка за новата година по-рано през деня с двама нови - Стамен Бояджиев (вратар) и Момчил Цветанов (нападател).

"Започнахме днес подготовка, всички играчи са здрави. Само Вилим Посинкович претърпя операция и започва с индивидуални тренировки. Още от сутринта започнахме с тестове. Ще има играчи на проби и българи и чужденци, днес започват четирима, които ще са на проби. Чакаме и игралият в Италия Николай Тодоров, който също ще бъде на проби. Ако юношите покажат качество ще получават шансове за изява. Аз винаги викам най-добрите от тях да тренират с мъжете“, сподели наставникът.

„На този етап няма да има играч, с който ще подпишем, само такива на проби. Мартин Райков и Парвиз Умарбаев остават, спекулации са, че ще бъдат освободени. Искаме да играем добър футбол и ако можем да влезем в шестицата. Не беше лесен първият полусезон. Всеки футболист, който иска да дойде в Локомотив трябва да го гледам, да видя неговите качества и тогава ще бъде привлечен. Говорих няколко пъти с президента Христо Крушарски, той ми каза, че ми има доверие на всичко, което правя", заяви старши треньорът на Локомотив Бруно Акрапович.