Старши треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович сподели, че на този етап си поставя високи цели, които да постига с играчите. Тимът стартира подготовка за новия сезон днес.

"Започнахме подготовка за новия сезон. В началото тя ще бъде тежка за футболистите, тъй като от почивката и плажа се включват в заниманията”, коментира Бруно Акрапович преди първото занимание на "черно-белите", визирайки Димитър Вазелов, Янко Ангелов, Асен Георгиев. Той изрази надежда клубът да се разбере с Абделхаким Буна, за да остане.

"На този етап мога да си поставя високи цели. С футболистите, с които разполагаме, няма как. Дано по-скоро вземем играчи, които да заместят напусналите, защото трябва да се представим добре и в Лига Европа. Хубавото е, че ще играем пред нашите фенове. Искам да ни се падне или много силен или преодолим отбор. Подготовката ни ще протече в Боровец. Мястото там е уникално за подготовка. Планирали сме 13, 17, 21 и 25 за контроли. Чакаме потвърждение на отборите, за да ги обявим. Ще имаме мачове и с нашите юноши", добави още Бруно Акрапович./БТА