Бившият защитник на ЦСКА Александър Томаш сподели надеждите си, че столичани ще спечелят финала за Купата на България срещу Локомотив Пловдив в сряда вечер. Той разкри силните страни на "армейците" и  дали иска някой ден да води отбора от "Българска армия".

"На пръв поглед се вижда, че ЦСКА и Локо Пловдив са доста добре подготвени. В един финал обаче това няма да бъде от доста голямо значение. Отборът, който се наслаждава на собствения си стил на игра, ще победи. Надявам се, че това ще бъде ЦСКА. Който се отърси от напрежението и търси триумфа, ще се поздрави с успеха. Стиловете на Крушчич и Акрапович са коренно различни. Силата на Локомотив са колективът и единоборствата по терена. ЦСКА трябва да притежава топката и да атакува. Ако ЦСКА влезе в руслото на Локо Пловдив, ще се затрудни доста", заяви той.

"ЦСКА има добри индивидуалности. Когато те подчинят собственото си его, ЦСКА се превръща в отбора, който всички искат да виждат", каза Томаш.

"В един финал изненади винаги могат да се получават. ЦСКА задължително иска да вземе Купата, но това не трябва да им подкосява краката. Аз тепърва навлизам в треньорската професия. Има доста неща, които да уча. Но бих казал - Защо не!? Допускането на 12 000 души ще бъде празник за футбола", добави още търновчанинът пред националната телевизия.