Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов направи страхотно шоу на днешната сесия на Общинския съвет в Пловдив. Узунов се появи облечен с костюма на талисмана на клуба – смърф.

„Малко съм развълнуван, не съм спал. От името на ръководството на Локомотив Пловдив искаме да изразим нашата благодарност за феърплея, който показаха двете агитки, както на Локомотив, така и на Ботев, а от . самите футболисти. Искаме да благодарим за самата организацията, която направиха Община Пловдив и полицията - никакви произшествия на отиване и връщане. Показахме, че освен Европейска столица на културата, Пловдив е и столица на футбола. Доказахме наистина, че футболът е една социална магия, която обединява много хора”, заяви облеченият като смърф Наско Узунов от трибуната на Обищинския съвет и разкри за обаждане от премиера, в което той е поздравил клуба за спечелената купа и е благодарил за шоуто, което представиха двете агитки.

източник: plovdiv24.bg

Узунов също така подари жълта купа на свой колега, а цялата сцена бе заснета от много от присъстващите.

„Имам една закачка с един мой колега - както по политическа, така и по спортна линия. Това е колегата Иван Петков. От Ботев казваха, че купата е жълта. Трофеят обаче е сребрист. Но аз наистина съм му купил една купа и тя е жълта. Да прави салата. Вътре има малко бонбони”, заяви с широка усмивка Атанас Узунов.

Купата е за Локо! Миг гениалност реши историческия пловдивски финал

Футболен Пловдив, респект! И честита купа на Локото!