Носителят на Купата на България продължава защитата на трофея си. "Черно-белите" се изправят сещу лидера във Втора лига ЦСКА 1948. Двубоят на "Лаута" започва в 15:00 часа.

Възпитаниците на Бруно Акрапович излизат пределно мобилизирани и няма да подценят съперника си. "Смърфовете" ще искат бързо да поправят грешката си в първенството в последния кръг, когато загубиха гостуването си на Берое с 0:2. Босненският специалист няма проблемi с наказани и контузени футболисти и ще разчита на най-доброто срещу "червените"

В същото време Йордан Юруков не може да разчита на наказаните Сашо Александров и Денислав Александров. ЦСКА 1948 година записа три поредни победи във Втора лига след подновяването на първенството. "Червените" разгромиха Спартак Плевен със 7:1, спечелиха с 1:0 гостуването си на Спартак Варна и победиха в последния кръг Монтана с 2:0.

Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948 изиграха контрола през лятото отново на "Лаута", която завърши при равенство 0:0. Първият 1/4-финал за Купата на България може да проследите НА ЖИВО на Gong.bg, както и по DIEMA SPORT.